• Titan3
  • Titan4
  • Titan5
  • Titan
  • Titan2

The landscape design concept for the Titan Headquarters in Bangalore bridges together the architecture with its surrounding landscape by recreating the once existed lake and subsequently extending the lake garden to a vertical dimension by creating a vertical park that visually connects the lake and its landscape to the entire building. Cascading green terraces alongside the central lake are employed extensively to give a feel of elevated ground at every level, making the built perceived as non-building, and thus blurring the boundaries between indoor and outdoor spaces.
The project aspires to become a certified BEAM Platinum Level Development giving great emphasis on landscape and sustainability. For instance, the re-created lakes are built to store water especially during monsoon season, where due consideration is given to its edge and base treatment making the lake side park a user-friendly place to enjoy.